Inflated Hövding

Min Hövding story
– Anneli

Hövding Magazine / Hövding stories

Hövding har över 300 000 användare i över femton länder och vår airbaghjälm har hittills skyddat tusentals människor i cykelolyckor. Nedan följer några av alla Hövding-berättelser där ute.

Det hände på morgonen när jag var på väg till jobbet. Jag har min vanliga cykelväg som jag har cyklat i åratal så jag kan den utantill. Helt plötsligt låg jag på marken – det gick så fort att jag inte ens reagerade när Hövding löste ut. Två andra cyklister hjälpte mig att komma på fötter och de frågade: ”Vad är det du har på huvudet?” och det var inte förrän då som jag förstod att Hövding hade löst ut. Tack vare Hövding slapp jag allvarligare skador och lyckades ta mig till sjukhuset på egen hand. Annars skulle jag förmodligen ha slagits medvetslös.

Hövding Stories

”Det gick så fort att jag inte ens reagerade när Hövding löste ut.”

Kände du något obehag när Hövding löste ut?
Nej, inte alls. Jag kände faktiskt ingenting när den löste ut, och förstod inte att Hövding hade löst ut förrän de andra cyklisterna frågade vad jag hade på huvudet.

Har du ändrat ditt sätt att cykla efter olyckan?
Nej, jag cyklar inte på något annat sätt efter olyckan.

Varför tror du att vissa är skeptiska till att bära cykelhjälm?
Hmm, det är en svår fråga men jag tror att folk tycker det är irriterande att ha en sak till att släpa med på cykelturen förutom väskor och vad det kan vara. Lite fåfänga kanske också ligger bakom. Åldern spelar nog också roll – tidigare var det inte lag på cykelhjälm.  Dagens ungdomar, som har vuxit upp med cykelhjälm, tycker nog att det är naturligt.

Skulle du rekommendera Hövding?
Ja, jag skulle rekommendera Hövding – för det är en säker och flexibel produkt som är enkel att använda.

Populära produkter

Hövding 3 - Airbag for urban cyclists

Hövding 3
 

Köp nu
Hövding 3 Cover Airbag Inside

Hövding 3
+ Skal Airbag Inside

Köp nu
Hövding 3 Cover Hi-Vis

Hövding 3
+ Skal Hi-Vis

Köp nu
Hövding 3 Cover Leopard

Hövding 3
+ Skal Leopard

Köp nu