Inflated Hövding

Min Hövding story
– Dirk

Hövding Magazine / Hövding stories

Hövding har över 300 000 användare i över femton länder och vår airbaghjälm har hittills skyddat tusentals människor i cykelolyckor. Nedan följer några av alla Hövding-berättelser där ute.

– Varför tar du inte på dig din snygga hjälm nu när det är kallt ute?
– Jag har köpt Hövding för säkerheten som den ger.

Den dagen visste jag inte hur rätt jag hade. Några minuter senare svängde en bil som blockerade cykelbanan åt vänster och körde på min cykel. Hövding löste ut innan jag slog i förardörren och cykelns framhjul gled in under bilen. Kollisionen var så kraftig att jag fick en svår axelfraktur när jag slog i asfalten. Men inte ett märke på ansikte, hals eller skalle. En hjälm skulle inte ha varit till stor nytta i den komplicerade olyckan. Hövding räddade mitt liv helt enkelt.

Hövding Stories

”Hövding räddade mitt liv helt enkelt.”

Kände du något obehag när Hövding blåstes upp?
Inte alls! Hövding blåstes upp snabbt och utan problem. Varselmössan satt kvar och utlösningen lät inte i närheten av hur det låter när en krockkudde i en bil aktiveras.

Varför tror du att folk är skeptiska till att bära hjälm?
Det är nog både lathet och en falsk känsla av säkerhet. Den enda skyddsängeln som alltid står på din sida är Hövding. Om du träffas av något som du inte ser komma, då är Hövding det enda som står mellan dig och en hjärnskada. I en multipelolycka, som är typisk för cyklister, överlever en vanlig hjälm inte den första stöten. Och det är bara Hövding som skyddar dig mot att bryta nacken.

Skulle du rekommendera Hövding?
Jag rekommenderar verkligen Hövding. Än mera nu, när jag själv har upplevt skyddet: Helt enkelt mitt livs bästa investering.

Populära produkter

Hövding 3 - Airbag for urban cyclists

Hövding 3
 

Köp nu
Hövding 3 Cover Airbag Inside

Hövding 3
+ Skal Airbag Inside

Köp nu
Hövding 3 Cover Hi-Vis

Hövding 3
+ Skal Hi-Vis

Köp nu
Hövding 3 Cover Leopard

Hövding 3
+ Skal Leopard

Köp nu