Inflated Hövding

Min Hövding story
– Robert

Hövding Magazine / Hövding stories

Hövding har over 300.000 brugere i over 15 lande, og vores airbaghjelm har beskyttet tusindvis af mennesker i forbindelse med cykelulykker. Herunder er nogle af de af Hövding-historier, der findes derude.

Mandag eftermiddag den 27. april 2020 tog jeg på en cykeltur med min søster for at samle vilde hvidløg. Jeg besluttede mig for at køre op ad en stejl sti, som var mudret. Halvvejs oppe begyndte jeg at falde bagover og ind i nogle mosdækkede klipper. Da jeg faldt, gav det et stort brag inde i mit hoved, og jeg følte som om, jeg havde slået hul i kraniet. Jeg blev hurtigt klar over, at det var min Hövding, der havde reddet mit liv!

Hövding Stories

“Da jeg faldt, gav det et stort brag inde i mit hoved.”

Følte du noget ubehag, da din Hövding blev udløst?
Jeg følte ikke noget ubehag, da min Hövding blev udløst. Selv om jeg bruger høreapparat, var lyden acceptabel.

Har du ændret din cykeladfærd efter ulykken?
Nej, jeg har ikke ændret min cykeladfærd siden ulykken.

Hvorfor tror du, at nogle mennesker er skeptiske over for at bære cykelhjelm?
Jeg forstår, at nogle mennesker er skeptiske over for at skulle bære cykelhjelme og tror, at de aldrig vil blive involveret i en ulykke. Sørg altid for at beskytte dit hoved.

Ville du anbefale Hövding?
Jeg ville 100% anbefale Hövding, da den så afgjort har reddet mig fra alvorlige kvæstelser.

Populære produkter

Hövding 3 - Airbag for urban cyclists

Hövding 3
 

Køb nu
Hövding 3 Cover Airbag Inside

Hövding 3
+ Cover Airbag Inside

Køb nu
Hövding 3 Cover Hi-Vis

Hövding 3
+ Cover Hi-Vis

Køb nu
Hövding 3 Cover Leopard

Hövding 3
+ Cover Leopard

Køb nu