Inflated Hövding

Min Hövding story
– Dirk

Hövding Magazine / Hövding stories

Hövding har over 300.000 brugere i over 15 lande, og vores airbaghjelm har beskyttet tusindvis af mennesker i forbindelse med cykelulykker. Herunder er nogle af de af Hövding-historier, der findes derude.

Hvorfor tager du ikke din smukke hjelm på, nu det er så koldt udenfor?
– Tja, jeg har købt min Hövding på grund af den uovertrufne sikkerhed, den giver.

Den dag kunne jeg ikke vide, hvor meget ret jeg havde. Minutter senere drejede en bil, der spærrede cykelstien, til venstre og ramte min cykel. Min Hövding åbnede sig, før jeg ramte førerdøren, mens mit forhjul dykkede ned under bilen. Kollisionen var så kraftig, at min skulder brækkede fuldkommen efter at være røget i asfalten. Ikke en skramme på ansigt, nakke eller kranium. En hjelm kunne ikke have klaret opgaven i denne multikollisionsulykke. Hövding reddede ganske enkelt mit liv.

Hövding Stories

”Hövding reddede ganske enkelt mit liv.”

Følte du på nogen måde ubehag, da din Hövding blev udløst?
Slet ikke! Min Hövding pustedes hurtigt og komfortabelt op. Min hi-vis-kasket blev på sin plads, og lyden fra oppustningen var langt blidere, end når airbaggen i en bil udløses.

Hvorfor tror du, at mennesker er skeptiske over for at bære cykelhjelm?
Det handler lidt om dovenskab og at man håber det bedste. Den eneste skytsengel, der altid er der, er din Hövding. Hvis du bliver ramt uden at se det komme, er det din din sidste udvej for at overleve uden hjerneskade. I en multikollisionsulykke, som er typisk for en cyklist, vil en hjelm ikke overleve det første slag. Og kun Hövding forhindrer, at du også brækker nakken.

Ville du anbefale Hövding?
Jeg anbefaler rent faktisk Hövding. Og nu så meget mere efter at have oplevet det på egen krop: Ganske enkelt mit livs bedste investering.

Populære produkter

Hövding 3 - Airbag for urban cyclists

Hövding 3
 

Køb nu
Hövding 3 Cover Airbag Inside

Hövding 3
+ Cover Airbag Inside

Køb nu
Hövding 3 Cover Hi-Vis

Hövding 3
+ Cover Hi-Vis

Køb nu
Hövding 3 Cover Leopard

Hövding 3
+ Cover Leopard

Køb nu