Inflated Hövding

Min Hövding story
– Anneli

Hövding Magazine / Hövding stories

Hövding har over 300.000 brugere i over 15 lande, og vores airbaghjelm har beskyttet tusindvis af mennesker i forbindelse med cykelulykker. Herunder er nogle af de af Hövding-historier, der findes derude.

Det skete om morgenen, da jeg var på vej til arbejde. Jeg har min sædvanlige cykelrute, som jeg har cyklet i årevis, så det er en velkendt rute for mig. Jeg befandt mig pludselig på jorden, og det skete bare så hurtigt, at jeg ikke nåede at reagere, da min Hövding blev udløst. To cyklister hjalp mig på benene igen, og de spurgte: ”Hvad er det, du har på hovedet?”, og det var først da, at det gik op for mig, at min Hövding var udløst. Takket være min Hövding slap jeg fra det uden alvorlige kvæstelser, og jeg var i stand til selv at tage på hospitalet. Uden den var jeg sandsynligvis slået bevidstløs.

Hövding Stories

”Det skete bare så hurtigt, at jeg ikke nåede at reagere, da min Hövding blev udløst.”

Følte du noget ubehag, da din Hövding blev udløst?
Nej, slet ikke. Jeg følte faktisk intet, da den blev udløst, og jeg blev først klar over, at min Hövding var udløst, da de andre cyklister spurgte, hvad det var, jeg havde på hovedet.

Har du ændret din cykeladfærd efter ulykken?
Nej, jeg har intet ændret ved min cykeladfærd siden ulykken.

Hvorfor tror du, at nogle mennesker er skeptiske over for at bære cykelhjelm?
Hmm, det er et svært spørgsmål, men jeg tror, at folk finder det irriterende at skulle have endnu en ting med på cyklen ud over deres tasker osv. Jeg tror også, at nogle mennesker er forfængelige. Alder er sikkert også en afgørende faktor; førhen var det ikke obligatorisk at bære cykelhjelm. Unge mennesker i dag, som er vokset op med at bære cykelhjelm, finder det nok helt naturligt.

Ville du anbefale Hövding?
Ja, jeg ville anbefale Hövding på grund af det faktum, at det er et sikkert og fleksibelt produkt, som er let at bruge.

Populære produkter

Hövding 3 - Airbag for urban cyclists

Hövding 3
 

Køb nu
Hövding 3 Cover Airbag Inside

Hövding 3
+ Cover Airbag Inside

Køb nu
Hövding 3 Cover Hi-Vis

Hövding 3
+ Cover Hi-Vis

Køb nu
Hövding 3 Cover Leopard

Hövding 3
+ Cover Leopard

Køb nu